آببندی استخر توسط انوع  ایزوگام در کرج و تهران:  ایزوگام نوعی پوشش مقاوم از قیر و الیاف های گوناگون مصنوعی می باشد که با حرارت دادن  برسطح پشت بام چسبانده میشودتا ازنشت آب و رطوبت به بستر زیر خود جلوگیری نماید و معمولا عمر مفید آن در حدود 10سال است .همینطور امروزه دربیشتر  ساختمان‌ها در زمان پی و فونداسیون و نیز در عایق کاری و ایمن سای در برابر رطوبت دیوارها ،سرویس‌های بهداشتی، استخر و در پشت بام، برای اب بندی دیوارها و سطوح ایزوگام استاده میشود .ایزوگام یک فناوری صنعتی و متکی بر دانش روز میباشد که پس از عبور از آزمون های پیاپی در آزمایشگاه‌های کارخانه های فراوریبه بالاترین کارایی خود رسیده است و نسبت پایداری خود را بالا برده است.شرکت گوهر ابنیه پایتخت اماده خدمت رسانی به شما هم وطنان عزیز میباشد شماره تماس 09121754110

عایق کاری با ایزوگام


آببندی استخر توسط انوع  ایزوگام در کرج و تهران

عایق بندی رطوبتی ساختمان‌ها که تا چهل سال گذشته به صورت سنتی، با آسفالت و قیر گونی انجام می‌گرفت با پیدایش عایق‌های رطوبتی و مزیت‌های این نوع عایق‌ها به تدریج جای خود را به این عایق‌ها دادند. امروزه در بیش‌تر ساختمان‌ها چه در مرحله? پی و فونداسیون و چه در ایزولاسیون دیوارها، سرویس‌ها و پشت بام، ایزولاسیون با لایه عایق رطوبتی انجام می‌گردد.ایزوگام پوشش مقاومی از قیر و الیاف مصنوعی است که با گرما بر بستر بام چسبانده می‌شود و از نفوذ آب و رطوبت به محیط زیر خود جلوگیری می‌کند. عمر ایزوگام بطور میانگین 10سال استایزوگام پدیده‌ای است صنعتی و متکی به دانش، آزمودگی(تجربه) و فناوری در راستای ایمن سازی سازه‌ها در برابر نم و رطوبت پیش آمده از بارش برف و باران. ایزوگام که گونه‌های گوناگونی دارد، پس از گذر از آزمون‌های گوناگون، در آزمایشگاه‌های کارخانه‌های فرآوری، ضریب پایداری‌اش را افزایش خواهند داد.

ایزوگام به علت سبکی و مقاومت زیاد به تنهایی یک عایق رطوبتی کامل جهت موارد ذیل می‌باشد: 1: پشت بام‌ها 2: ایرانیت 3: پی ساختمان 4:استخرها 5: مخازن آب  6:تونل‌ها 7:کانال‌های آبیاری 8:سرویس‌های بهداشتی 9:سردخانه‌ها 10:سدها 11:پل‌های هوایی 12:باند فرودگاه 13:پارکینگ‌های طبقاتی 14:مرغداری‌ها 15:لوله‌های آب گاز، نفت 16:دامداری‌ها و غیره...

ایزوگام بر اساس ماده اصلی تشکیل دهنده آن به دو نوع تقسیم می‌شود:
1. ایزوگام پلیمری با استفاده از قیر خالص 70-60: عنصر اصلی در این نوع ایزوگام قیر خالص 70-60 بوده و دارای کیفیت بسیار بالایی در مقایسه با ایزوگام دمیده است. قیر خالص 70 -60 از پالایش نفت خام به دست می‌آیند. در اثر حرارت دادن نفت خام، بنزین، حلالهای نفتی، نفت چراغ، نفت گاز و سایر روغنهای سبک آن در برجهای تقطیر پالایشگاه جدا شده و در گرمای بیش از حدود 380 درجه (در فشار عادی) قیر آن به جا می‌ماند که به صورت جامد یا نیمه جامد است. قیرهای خالص، با درجه نفوذشان نامگذاری شده‌اند. قیر 60/70 در آب‌بندی بام به مصرف می‌رسد.
مواد مورد نیاز جهت ساخت ایزوگام پلیمری: قیر خالص 70-60، پلی آستر، تیشو، لایه آلومینیم 14الی 16میکرون، پلاستیک پشت لایه ایزوگام، پودر تالک، مواد APP درجه 1و 2، پوشال گونی پلاستیکی
جهت تولید این گونه ایزوگام قیر خالص 70-60و سایر مواد اولیه ذکر شده در جدول یک وارد میکسر ساخت پلیمر می‌گردد. در میکسر مواد ذکر شده میکس و پخته می‌شود. خروجی میکسر، مایعی به نام پلیمر ایزوگام می‌باشد. پلیمر ایزوگام در دستگاه خط تولید تبدیل به لایه ایزوگام می‌گردد.
2. ایزوگام دمیده با استفاده از نفت کوره (مازوت): عنصر اصلی در این نوع ایزوگام قیر دمیده است و به نسبت ایزوگام پلیمری کیفیت پایین تر و عمر کم تری دارد.
قیر دمیده: قیر دمیده از دمیدن هوای داغ به مازوت به دست می‌آید. در این فرآیند، هوای داغ با دمای 200تا 300درجه سانتی‌گراد توسط لوله‌های سوراخ‌دار به محفظه حاوی مازوت دمیده می‌شود. در اثر انجام این فرآیند، اتم‌های هیدروژن موجود در مولکول‌های هیدروکربورها، با اکسیژن هوا ترکیب می‌شود و با تشکیل آب، عمل بسپارش اتفاق می‌افتد. قیر دمیده نسبت به قیر خالص دارای درجه نفوذ کمتری است، درجه نرمی بیشتری دارد و حساسیت کم تری نسبت به تغییرات دما دارد. این نوع قیر بیشتر در ساختن ورق‌های پوشش بام، باتری اتومبیل و اندودکاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. علامت اختصاری قیر دمیده R می‌باشد. مثلا قیر80/25 R به معنای قیر دمیده با درجه نرمی 80و درجه نفوذ 25می‌باشد.
مواد مورد نیاز جهت ساخت ایزوگام دمیده:قیر دمیده، پلی آستر، تیشو، لایه آلومینیم 14الی 16میکرون، پلاستیک پشت لایه