پر کردن درزهای انبساط با بهترین مواد درزبندی : از آنجا که درزهای انبساطی و ژوئن ها برای کنترل تغییر شکل و رفتارهای انبساطی و انقباضی سازه در اثر سرما و گرمای محیط، طراحی و اجرا می شوند باید برای پر و نفوذناپذیر نمودن سازه در این مقاطع از موادی استفاده نمود که علاوه بر قابلیت تحمل تنش های وارده به این مقاطع، رفتارهای سازه ای را تحت تأثیر منفی قرار ندهند. لذا استفاده از پرکننده های فاقد انعطاف نظیر ملات های پایه سیمانی علاوه بر ایجاد اثرات منفی در رفتارهای انبساطی و انقباضی مقاطع، منجر به بروز ترک های متعددی به علت عدم توانایی در مستهلک نمودن تنش های وارده، در درزها و پیرامون آن شده و نهایتاً کیفیت و دوام سازه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. به همین جهت برای پر نمودن درزهای انبساط و ژوئن ها حتماً باید از مواد انعطاف پذیر و الاستیک استفاده نمود. لذا بسته به شرایط محیطی و ابعاد درزها و نوع بهره برداری از سازه بنیان مواد پرکننده درزهای انبساطی می تواند از موارد ذیل انتخاب شود.

پر کردن درزهای انبساط با بهترین مواد درزبندی

یکی دیگر از خدمات شرکت گوهر ابنیه پایتخت پر کردن درزهای انبساط می باشد. انتخاب مواد مناسب با توجه به نوع بستر به جهت چسبندگی دوام و ماندگاری بسیار حائز اهمیت است. در مورد سطوح بتنی می بایست از مواد مناسبی استفاده گردد که دارای خواص الاستیک باشد و چسبندگی خوبی به سطح داشته باشد. همچنین در مورد درزهای فلزی مانند درز پل ها علاوه بر چسبندگی ، انبساط و انقباض بستر و شرایط جوی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

پر کردن درزهای انبساط پر کردن درزهای انبساط, عایق بندی درزهای ساختمان

مهندسین، طراحان و مجریان متخصص همواره به موضوع انتخاب مواد و مصالح مناسب برای پر نمودن درزهای انبساطی سازه توجه ویژه‌ای داشته‌اند و این مهم را از چند بعد مد نظر قرار می‌دهند، مواردی نظیر حصول اطمینان از عملکرد کاملاً متناسب و سازگار مواد پر کننده با رفتارهای سازه‌ای، حصول اطمینان از آب‌بندی کامل و نفوذ ناپذیر بودن درزها، حفظ خواص بلندمدت و دوام طولانی پس از اجرا و رعایت الزامات بهداشتی و زیست‌محیطی در کاربردهایی همچون سازه‌های آب و فاضلاب می باشد. این درز ها برای جلوگیری از خراب شدن روسازی ها در اثر فشار بیش از حد، فراهم ساختن امکان تعمیر قسمتی از جدولهای بتنی پیاده‌روها و نظایر آن تعبیه می‌شوند. عملکرد این درز ها باید به گونه‌ای باشد که انبساط و انقباض طرفین درز کاملاً همساز شوند، لازمه چنین درزهایی این است که هیچ گونه پیوستگی در طرفین درز برقرار نباشد، چنین درز هایی باید با کمترین مقاومت در مقابل انقباض و انبساط قادر به باز یا بسته شدن باشند. عموماً این درزها در تمام قسمتهای سازه به طور پیوسته قرار گرفته و از کف تا سقف ادامه می‌یابند، برای حصول اطمینان از جدایی کامل دو قسمت مجاور رعایت این مسئله ضروری است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.