مزایای آب بندی نانو نمای آجری ساختمان ها : نفوذ رطوبت به داخل خانه ها و خراب شدن دیوار و تغییر رنگ دیوارها از مشکلاتی است که بیشتر خانواده ها با آن درگیر هستند. عایق نبودن نمای ساختمان ها علاوه بر نفوذ رطوبت باعث عبور هوا و هدر رفتن انرژی نیز می شود. نفوذ رطوبت به داخل ساختمان باعث طبله کردن گچ، خراب شدن رنگ دیوار یا کاغذ دیواری ها و آسیب دیدن تابلوها و کمدها می شود. برای درست کردن دیوار آسیب دیده مجبور به کنده کاری و ترمیم می شوید.
مزایای آب بندی نانو نمای آجری ساختمان ها
اما مشکل شما در اینجا حل نشده و با بارندگی های بعدی و نفوذ دوباره رطوبت، همان وضع قبلی تکرار می شود و علاوه بر بر هم زدن آسایش شما هزینه های زیادی را به شما تحمیل می کند. راه حل مشکل شما آب بندی نمای ساختمان می باشد. روش های زیادی برای عایق کاری و آب بندی نمای ساختمان وجود دارد. واترپروف نما به صورت عمقی نفوذ کرده و تمامی سوراخ ها و درزهای احتمالی دیوار را پر می کند. با عایق بندی و آب بندی نمای ساختمان با کمترین هزینه از مشکلات ناشی از نفوذ رطوبت و هدر رفتن انرژی رهایی می یابید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
مزایای استفاده از این محصول :
عایق کاری نمای آجری, آب بندی نانو نما آجر
- محافظت سطوح در مقابل آلودگی .
- ضد شوره و سفیدک.
- به ظاهر سطوح تاثیر نمی گذارد (ضخامت لایه 100الی 150 نانومتر).
- محافظ در برابر اشعه ماوراء بنفش.
- مقاوم در برابر سایش.
- اجرای آسان، جذب سریع .
- مقاوم در برابر شستشو تا فشار 60 بار.
- پایداری بسیار زیاد در برابر یخ زدگی.
- کاملأ بی رنگ و بی بو.
- محافظت در برابر خزه ها و قارچ ها.
- مناسب برای تمامی شرایط آب و هوایی.
- جلوگیری از خسارات ناشی از هوا زدگی .
- مقاوم به حرارت تا 450 درجه سانتی گراد.
- بدون هیچ گونی تغییری در ساختار فیزیکی و شیمیایی سطح پایه (حفاظت دائمی از بافت سطح ).
- مقاومت بسیار بالا در مقابل سایش.
- قابل استفاده در هر نوع سطح متخلخل صنعتی و معدنی.
دوام طولانی درزهای موجود در نمای ساختمان را تضمین میکنند. به دنبال ثبات و پایداری باشید و سیکافلکس و سیکاهایفلکس را انتخاب کنید. آب بندی نمای ساختمان معمولا از چند بخش تشکیل می شود. از دیگر روش های آب بندی نما ، آب بندی نمای ساختمان با چسب z90 و آب بندی با رزین انجام می دهند. در این نوع از نماها معمولا آجر و سنگ را ترکیبی کار می کنند و چون بین آن ها درزهایی هست که آب از آن ورود می کند باعث ترک خوردن و باد کردن گچ و کاغذ دیواری داخلی ساختمان می شود که هزینه های بسیار بالایی برای مالک به همراه دارد.