کاربرد پوشش نانو نما جهت آب بندی و عایق کاری سازه ها : نانوتکنولوژی (فناوری نانو) در جهان مدرن انقلاب صنعتی ایجاد نموده که از کاربردهای بی شمار آن می توان به استفاده از پوشش های نانو در صنایع ساختمانی اشاره داشت. در واقع، با بهره گیری از فناوری نانو در سازه ها می توان به بهبود خواص و کیفیت سیمان و بتن مورد استفاده در سازه های ساختمانی، ایجاد پوشش عایق مناسب، افزایش مقاومت در برابر سایش و خوردگی و حرارت و... دست یافت. اجرای پوشش های نانو بر روی نمای ساختمان (سیمان، سنگ، آجر نما، چوب ، کاه گل و ... ) با استفاده از جدیدترین مواد انجام می شود.

کاربرد پوشش نانو نما جهت آب بندی و عایق کاری سازه ها

پوشش های نانو از جمله محصولات منحصر به فرد تولید شده در زمینه فناوری نانو می باشند که دارای ویژگی ها و مزایای مختص به خود هستند. از پوشش های نانو در نمای سازه ها استفاده می گردد تا مصالح ساختمانی بهره برداری شده در ساختمان ها محافظت شوند. پوشش نانو نمای ساختمان از مهم ترین و برترین محصولات تولید شده در فناوری نانو می باشد که امروزه در سطوح بسیار گسترده ای اعم از سیمان، بتن، آجر، کاشی، سنگ، مرمر، سرامیک، شیشه، فولاد و... در صنایع ساختمان به شمار می رود.پوشش های ضد آب نانو اکثرا در سطوح مذکور به کار برده شده تا سطوح سازه ها را تقویت نموده، خاصیت خود تعمیر شوندگی و خود تمیز کنندگی افزوده و از آن ها در برابر حرارت و اشعه فرابنفش محافظت نماید. به عبارت دیگر، پوشش ضد آب نانو ضمن داشتن خاصیت های نام برده شده از نفوذ باکتری ها به سطوح پیشگیری نموده و موجب صرفه جویی در انرژی نیز می گردد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

پوشش نانو نما پوشش نانو نما, عایق ضد آب نمای ساختمان

مزایای پوشش نانو نما :

  • محافظت از سطح در برابر آلایندگی های طبیعی و جلوگیری از جذب جرم.
  • بدون رنگ و بو و عوارض شیمیایی.
  • قدرت نفوذ پذیری بالا.
  • اجرای سریع و آسان.
  • سازگار با محیط زیست.
  • مقاوم در برابر نور خورشید ( آنتی UV ).
  • طول عمر بالا.

پوشش نانو نما : عدم استفاده از پوشش نانو و نانو نما و نانو آجر و نانو آجر و صدمات ناشی از آب بر روی سطوح ساختمان به قرار زیر است:

الف - صدمات ظاهری ناشی از آب :

1- شوره زدگی 2-پوسته پوسته شدن رنگ  3-قارچ ها 4-کپک ها  5-کثیف شدگی زود هنگام.

ب - صدمات ساختاری ناشی از آب :

1- واکنش سیلیکات قلیایی 2-یخ زدگی و ذوب شدن پیاپی در مصالح  3-کربونیزاسیون / باران های اسیدی / سولفاته شدن 4- خوردگی آهن آلات به کار رفته در اسکلت ساختمان   5- ایجاد ترک در اثر کاهش انعطاف و افزایش حجم.