نصب و اجرای انواع عایق های صوتی دیوار مشترک در ساختمان : استفاده از عایق صوتی دیوار مشترک و عایق صدا سقف بهترین راه برای کاهش صداهای آزاردهنده محیط است، اما راههای متفرقه دیگری نیز برای این کار وجود دارد. استفاده روزافزون از عایق های صدا موجب شده است که روز به روز انواع گوناگونی از این محصول روانه بازار شده تا افراد بتوانند بنا به نیاز خود نوعی از آن را خریداری کنند. حال لازم است بدانید که یکی از انواع عایق های صوتی عایق صدای دیوار مشترک بوده که از آن جهت کاهش صداهایی چون مکالمه با تلفن، صحبت کردن و تلویزیون استفاده می شود. انواع عایق های صوتی که در ساختمان ها استفاده می شود عبارتند از :
نصب و اجرای انواع عایق های صوتی دیوار مشترک در ساختمان
پشم سنگ: بهترین عایق صوتی برای جذب صوت پشم سنگ است که با توجه به مقدار صدای مورد نیاز تراکم آن مشخص می شود، عایق پشم سنگ در حال حاضر یکی از بهترین عایق های صوتی در اروپا و امریکا نیز است. در ایران هم کارخانه های مختلفی پشم سنگ تولید می کنند که خیلی شرکت هایی که در کار عایق صوتی دیوار مشترک هستند نیز از پشم سنگ به عنوان جاذب صوت استفاده می کنند.
فوم سایلنت: به عنوان یک فوم سلول بسته در کنار عایق صوتی پشم سنگ به عنوان یک انتخاب در عایق صوتی کردن دیوار کاربرد دارد. اما فوم سایلنت به تنهایی به عنوان عایق صدا و جذب کننده صوت کاربرد ندارد و نتیجه مطلوبی از اجرای تنهای فوم سایلنت روی سقف و دیوار گرفته نمی شود.
فوم شانه تخم مرغی: کاربرد فوم شانه تخم مرغی در آکوستیک کردن محیط است ولی کاربرد زیادی در جذب صوت ندارد. در واقع این فوم برای شکست موج صوت استفاده می شود و باعث می شود در محیطی که قصد ضبط صدا یا موزیک را دارید جلوی اکوی صدا را بگیرید و کیفیت بهتری در خروجی کار داشته باشید. در نتیجه فوم شانه تخم مرغی در عایق صدای دیوار مشترک کاربردی ندارد.
عایق صوتی دیوار مشترک, انواع عایق های صوتی ساختمان
فوم گرانولی: این فوم میتواند همراه با فوم سایلنت در جذب صوت های کوبشی بسیار موثر باشد.
فوم الاستومری: کاربرد اصلی فوم الاستومری در عایق حرارتی(گرما و سرما) است و جذب صوت این فوم قابل توجه نیست و به دلیل حالت ارتعاشی که این فوم دار و سلول بسته بودن آن باعث انعکاس صدا می شود و روی فوم الاستومری امکان کاغذ دیواری و رنگ به صورت مستقیم وجود ندارد و استفاده از این فوم به تنهایی نتیجه ای در عایق صوتی دیوار ندارد و در صورتی که قصد استفاده از این فوم را دارید حتما باید به صورتی ترکیبی با الیاف معدنی برای عایق صدا کردن دیوار از این فوم استفاده کنید. در مجموع پیشنهاد میشود از هر محصول برای کاربردی که تولید شده استفاده شود و همان طور که توضیح داده شد کاربرد فوم الاستومری در عایق حرارتی است.
چوب پنبه: یکی دیگر از محصولاتی که برای جذب صوت و عایق صوتی کردن دیوار و سقف استفاده می شود ورق های چوب پنبه است که بسته به نوع صدایی که در محیط وجود دارد و میخواهیم جذب کنیم از ورق های چوب پنبه در ضخامت های مختلف استفاده می کنیم. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.