بهترین ماده خمیری برای بتونه ‌کاری و ماستیک کاری دیوارها : یکی از بهترین زمان‌ها برای بتونه‌کاری دیوار پس از خشک شدن رنگ‌آمیزی اولیه دیوار است. در این هنگام با کمک بتونه می‌توانید ریزترین درزها و فرورفتگی‌های دیوار را بپوشانید. بتونه کمک می‌کند که یک لایه محافظ برای لایه بعدی رنگ ایجاد شود. یک یا دو لایه بتونه برای پر کردن ترک‌ها و سوراخ‌ها کافی است. اگر نیاز بود که لایه دوم بتونه را روی دیوار قرار دهید، ابتدا مطمئن شوید که لایه ابتدایی کاملاً خشک‌شده باشد. ابزارهای ضروری برای انجام بتونه‌کاری عبارت‌اند از: کاردک، کاغذ سنباده، سنگ سنباده، یک تکه پارچه و قدری آب. بهتر از هنگام انجام کار ماسک بزنید تا گردوغبار وارد بینی و ریه‌های شما نشود.

بهترین ماده خمیری برای بتونه ‌کاری و ماستیک کاری دیوارها

بتونه ماده‌ای خمیری شکل و ممکن است به رنگ های مختلف دیده شود به خصوص سفید که در نقاشی ساختمان برای پوشاندن ترک‌ خوردگی دیوار، آسیب‌هایی که بر اثر نم و رطوبت به دیوار وارد می‌شود و پر کردن جای میخ و پیچ در دیوار به کار می‌رود. بتونه را می‌توان با ترکیب پودر بتونه  مل  با روغن بتونه (روغن الیف) یا آب ، بسته به نوع بتونه ساخت.همچنین از بتونه ماستیک برای زیرسازی دیوارهای گچی استفاده می شود ، که باعث استحکام و دوام گچ و رنگ می شود و کمک به یک دست شدن دیوار و جلوه رنگ بر روی دیوار می شود. اگر بر سطح دیوار خراش های عمقی یا رد ضربه دیده می شود که عمیق است ، بهترین گزینه ساخت بتونه با گچ است. انواع بتونه ها برای عمق های زیاد (حدود 1 الی 2 سانتی متر بیشتر) مناسب نیستند و در عمل کارایی اصلی خود را ندارند. انتخاب ما در این مرحله بتونه با گچ یا لکه گیری با گچ است . سطح گچ بعد از خشک شدن کمی حجیم تر شده که می توان با تراشیدن یا سمباده این مشکل حل کرد. برای بتونه کاری با گچ ، بهترین انتخاب گچ زنده است تا فرورفتگی ها و ترک های عمیق ایجاد شده بر سطح دیوار را پر کنیم.

ماستیک کاری دیوار ماستیک کاری دیوار, انواع ماستیک در صنایع

نحوه بتونه کاری ترک دیوار :

  1. ابتدا با کمک کاردک و سنگ سنباده تمام برجستگی‌هایی که بر اثر رطوبت ایجادشده، رنگ پوسته شده و دیگر ایرادهای برجسته دیوار را بتراشید.
  2. دیوار را دستمال نمدار بکشید تا هرگونه گردوخاک، چربی و آلودگی از روی آن پاک شود.
  3. دیوار را یک دست رنگ اولیه بزنید و اجازه دهید یک شب بماند تا خشک شود سپس بتونه‌کاری را شروع کنید. (توجه کنید بعضی نقاش‌های ساختمان ترجیح می‌دهند ابتدا بتونه‌کاری کرده و سپس لایه‌های رنگ اول و دوم را به دیوار بزنند.)
  4. اولین لایه بتونه را با کاردک در جهت عمودی و از پایین به بالا به درزهای دیوار بزنید. اجازه دهید بتونه برای حداقل ۶ ساعت دست‌ نخورده باقی بماند تا کاملاً خشک شود.
  5. پس از خشک شدن لایه اول بتونه به‌آرامی با کاغذ سنباده روی آن بکشید تا سطح آن صاف و یکدست شود.
  6. در صورت تمایل می‌توانید لایه دوم بتونه را مطابق لایه اول روی دیوار بزنید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.