مزایای اجرای عایق کاری حرارتی دیوار و سقف سازه ها : در حال حاضر به علت محدود بودن ذخایر انرژی اکثر ساختمان سازان به دنبال تدابیری برای صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی هستند و سعی می کنند ساختمان ها را به نحوی بسازند که میزان هدررفت انرژی در آنها به حداقل برسد. به گزارش اخبار ساختمان، عایق ها از جمله محصولاتی هستند که به عنوان یک پوشش عمل کرده و مانع از انتقال و هدررفت انرژی می شوند. با فرا رسیدن فصل سرما نیاز ساختمان به عایق حرارتی شدت پیدا می کند زیرا در صورت عدم عایق کاری مناسب، سوخت بیشتری برای گرم کردن ساختمان مصرف می شود و در نتیجه هزینه قبوض نیز بالا رفته و از نظر اقتصادی هزینه سنگینی بر روش ساکنین تحمیل می شود.

مزایای اجرای عایق کاری حرارتی دیوار و سقف سازه ها

برخی از عایق های حرارتی علاوه بر کنترل گرما مقاومت بالایی در برابر آتش دارند و در واقع کندسوز می باشند. در گذشته از پشم شیشه به عنوان عایق برای لوله های انتقال آب در فصول سرد استفاده می شود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی انواع جدیدی از عایق به بازار ارائه شده اند که نیاز یک ساختمان را تامین می کند و مصرف انرژی را به حداقل می رساند. عایق های حرارتی برحسب موادی که در تولید آن ها مورد استفاده قرار می گیرند، دسته بندی می شوند. در ساختار تعدادی از این عایق ها حباب های هوا وجود دارد و این حباب ها حرارت را کاهش می دهند. تعدادی دیگر از این عایق ها حرارت را بازتاب می کنند که در این حالت باید پشت آن ها حدود ۲ سانتی متر فاصله هوایی تعبیه شود. یک عایق حرارتی مناسب باید از مقاومت حرارتی بالا، مقاومت فشاری ایده آل، مقاومت در برابر نم، عدم رشد قارچ و کپک و چگالی بالا برخوردار باشد. از عایق های حرارتی برای عایق کردن مکان هایی مانند دیوار ها، سقف، پوشش لوله های آب گرم و سرد، کف ساختمان و .. استفاده می شود. این نوع عایق کاری ساختمان را در فصول سرد، گرم و در فصول گرم، سرد نگه میدارد و مصرف سوخت و انرژی را تا 50 درصد کاهش می دهد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق حرارتی دیوار عایق حرارتی دیوار, اجرای انواع پوشش حرارتی

عایق های حرارتی دیوار در کل به دو دسته تقسیم می شود که شامل عایق حرارتی دیوار ساده و عایق حرارتی دیوار چسبدار است. همچنین عایق حرارتی دیوار روکش دار و بدون روکش دار نیز وجود دارد. بهترین عایق حرارتی دیوار عایقی است که متناسب با شرایط انتخاب شود. برای مثال بهترین عایق حرارتی دیوار روکش دار در محیطهایی که اتلاف زیادی دارد.