کارایی فناوری نانو جهت عایق کاری نمای ساختمان ها : در انواع طراحی نماهای ساختمان مانند نمای کامپوزیتی و شیشهای، بتنی و نمای چوبی با این کار میتوان هوای مورد نظر را در داخل فضا کنترل کرده و از فرار هوای لازم به بیرون جلوگیری کرد. همچنین، عایق کاری تنها برای سرما و گرما نیست بلکه برای کاهش آلودگی صوتی نیز استفاده از عایق مناسب ضروری است. عایق بندی اغلب در سقف، کف، دیوارها، پنجرهها و درها امکانپذیر است؛ اما برای عایق کاری نمای ساختمان باید به سراغ دیوارهای پیرامونی ساختمان رفت. دیوارها نزدیک به 30 تا 40 درصد و سقف تقریباً در حدود 25 درصد در اتلاف انرژی مؤثر هستند. به همین دلیل، دیوارهای بیرونی مهمترین نقش را در عایق کاری ساختمان ایفا میکنند.
کارایی فناوری نانو جهت عایق کاری نمای ساختمان ها
امروزه به دلیل پیشرفت هایی که در صنعت ساختمان سازی صورت گرفته و ساختمان ها در اندازه های متفاوت و البته بزرگتر ساخته می شوند توجه بیشتر به عواملی از جمله نمای ساختمان، مواد و مصالح به کار برده شده باعث شده تا بشر به فکر ابداعات جدید در نمای ساختمان بیفتد عوامل جوی هم در متریال های مورد استفاده بی تاثیر نیست استفاده از ماده ای که در مقابل باد و باران و برف و خورشید مقاومت داشته باشد و در طول سال های طولانی پابرجا بماند کمی کار را سخت کرده است، استفاده از عایق کاری نما نه تنها پاسخگوی موارد نام برده می باشد بلکه با عایق کاری نمای ساختمان از هدر رفت انرژی هم جلوگیری می شود، در زمستان گرما از طریق دیوار ها به بیرون نمی رود و خانه سرد نمی شود و در تابستان هم گرما به داخل رسوخ نمی کند و اتاق های خانه را گرم نمی کند عایق کاری نما با چسب اب بندی در انواع مختلفی وجود دارد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق کاری نما ساختمان, انواع پوشش های نماسازی
فناوری نانو نیز به کمک عایق کاری نمای ساختمان ها آمده است عایق کاری نمای نانو پلیمر یک لایه پوششی را در روی نمای ساختمان ایجاد می کند و ساختمان را در برابر رطوبت های ناشی از بارش باران و برف مصون می دارد ایجاد پوشش نامرئی و درخشش از ویژگی های عایق کاری نما با روش نانو پلیمر می باشد. عایق های معدنی مانند پشم شیشه را با پشم سنگ و پشم سرباره ترکیب می کنند و عایق های معدنی را تولید می کنند، حاصل ترکیب این مواد تولید عایقی مقاوم در برابر رطوبت، جلوگیری از هدر رفت انرژی و مقاومت حرارتی بسیار بالا در محدوده ۷۰۰-۴۰۰درجه سانتی گراد می باشد، در صورت آتش سوزی ساختمان در برابر آتش مصون می ماند.