پوشش دهی حرارتی جداره های دیوار در بناهای قدیمی : عایق کاری یکی مهم ترین آیتم های عملیات ساختمان در بازسازی و نوسازی ساختمان بوده ودر حال گسترش می باشد. زیرا با افزایش روزافزون حامل های انرژی عایق ساختمانها اهمیت بیشتری پیدا می کند انتخاب نوع عایق کاری در ساختمان های نوسازی بسیار زیاد است در صورتی که در بازسازی ساختمان انتخاب نوع عایق کاملا متفاوت است مثلا عایق دیوارها ی خارجی چون نما اجرا شده وبسیاری از آنها دائمی هستند پس نمی توان از بیرون عایق کاری کرد واز داخل بسیاری از عایق ها دارای ضخامت هستند پس تنها عایق حرارتی ،رطوبتی وصوتی که می توان کار کرد رنگ نانوعایق که به ضخامت یک الی 2میلی متر می تواند صرفه جویی قابل ملاحظه ای در انرژی داشته باشد.
پوشش دهی حرارتی جداره های دیوار در بناهای قدیمی
در حقیقت جدای از بحث عایق حرارتی امروزه در صنعت ساخت و ساز از متریال ها و مصالح با کیفیت پائین و نامرغوب استفاده می کنند که سبب هدر رفت و تبادل دمایی بالایی در بناها می شود و هزینه های مصرف انرژی را نیز بالا می برد. در چنین شرایطی است که افراد به این نتیجه می رسند که چگونه دیوار را عایق حرارتی کنیم ؟ و شاید بعضی افراد فکر کنند که استفاده از متریال های ممانعت کننده از هدر رفت گرما در ساختمان هایی که ساخت آنها به پایان رسیده و به اصطلاح گچ آن خشک شده است دیگر امکان پذیر نیست. اما در واقع برای پوشش دهی حرارتی جداره های موجود در بناهای از قبل ساخته شده می توان به دو صورت اقدام کرد. راهکار اول این است با تخریب پوشش های گچی دیوار و رسیدن به لایه های زیرین عملیات عایق نمودن جداره ها را با متریال ها و روش های مناسب انجام داد. و بعد از اتمام مراحل عایقکاری دوباره اقدام به گچ کاری دیوارها نمود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عملیات عایق بندی حرارتی, انواع پوشش های حرارتی
از جمله معایب این روش علاوه بر هزینه بالای آن، پردردسر بودن آن می باشد. در راهکار دیگر برای پوشش دهی دیوارهای ساختمان در راستای ممانعت از هدر رفت انرژی و گرما بدون نیاز به تخریب سطوح با بهره گرفتن از متریال هایی مانند ایزوبر و نانو عایق های حرارتی دیوارها پوشش داده می شود و دوباره بر روی این مصالح عایقی از پوشش های مورد نظر مانند گچ و… استفاده می کنند. این راهکار در مقایسه با راه حل معرفی شده قبلی هزینه و دردسر کمتری دارد.