نصب عایق حرارتی سقف تهویه شده در ساختمان : می دانید عایق حرارتی یکی از مهمترین اجزا در یک سقف است که با محافظت از ساختمان در برابر گرما و سرما، محیطی راحت در داخل ساختمان ایجاد می کند و در عین حال به کاهش هزینه های انرژی گرمایشی و سرمایشی نیز کمک می کند؟ اهمیت عایق حرارتی اخیراً بیشتر به دلیل تغییر استانداردهای عایق در سراسر جهان افزایش یافته است، که تقاضای بیشتری برای مقاومت حرارتی سازه های ساختمان برای کاهش اتلاف انرژی برای گرم کردن یا سرمایش ایجاد می کند. بیشتر اوقات، ساختار سازه سقف بدون تهویه در نظر گرفته می شود. در چنین شرایطی، شما باید از شیب سقف مناسب اطمینان حاصل کنید. در برخی از سازه های قدیمی، فضای غیر تهویه ای بین سازه سقف وجود دارد. در حال حاضر، چنین راه حلی از نظر اقتصادی و فنی غیر منطقی است. 

نصب عایق حرارتی سقف تهویه شده در ساختمان

سقف های تخت به اصطلاح غیر قابل استفاده، یعنی آن هایی که علاوه بر سرویس دوره ای، بارهای مفیدی نیز ندارند، ممکن است با هر ماده عایق ممکن عایق حرارتی باشند. انتخاب تکنولوژی و بیرونی ترین لایه به پارامترهای سقف و نتیجه نهایی مورد انتظار بستگی دارد. اگر بین سقف ساختاری برای جریان هوا یا همان تهویه هوا وجود داشته باشد، با سقف تهویه شده سروکار داریم. تأثیر مثبتی بر شرایط حرارتی ساختمان دارد، اگرچه با دانش و نیازهای امروزی، دستیابی به نتایج رضایت بخش ضروری نیست. در مورد سقف تهویه شده، عایق حرارتی مستقیماً روی سازه سقف گذاشته می شود. از آنجا که این محلول به مقاومت فشاری بالایی نیاز ندارد و هیچ تاثیری در عوامل خارجی ندارد، پارامترهای اساسی در نظر گرفته شده ضریب هدایت حرارتی است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

یک عایق حرارتی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

  •  در برابر حرارت، عوامل میکروبی و قارچی، فشار و اشعه ماورای بنفش مقاومت بالایی داشته باشد.
  •  از لحاظ شیمیایی خنثی باشد و در برابر عوامل خارجی واکنش ندهد.
  • در مقابل حرارت و گرمای زیاد چروک نشود.
  • چگالی مناسبی داشته باشد.
  • عمر مفید و بالایی داشته باشد.

عایق حرارت سقف عایق حرارت سقف, انواع عایق حرارتی

صرفه جویی در منابع انرژی یکی از اصول مهم در ساختمان سازی محسوب می شود و سازندگان به منظور کاهش مصرف انرژی و پرهیز از هدررفت آن سعی می کنند ساختمان ها را عایق بندی کنند. عایق بندی راهکاری بسیار ایده آل برای کاهش هزینه های گرمایشی و سرمایشی است و مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. عایق ها در انواع عایق های رطوبتی، حرارتی و صوتی دسته بندی می شوند و با توجه به نیاز در ساختمان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.