نحوه ی آب بندی و عایق کاری درزهای ژوئن ساختمان : آب و رطوبت همواره یکی از عوامل تهدید کنندهی سازهها به شمار میرود به همین منظور برای محافظت از سازه در برابر نفوذ و جذب آب و رطوبت باید آببندی صورت گیرد. یکی از قسمتهای مهم سازهها و ساختمانها درز انقطاع یا درز ژوئن است. از آنجا که این درز به راحتی میتواند آب و رطوبت را از خود عبور داده و به سازه آسیب برساند آب بند کردن آن نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. آببندی یا ایزولاسیون درز انقطاع به معنی نفوذ ناپذیر کردن درز در مقابل آب و رطوبت است. از آنجا که این درز جزو درزهای حرکتی سازه به شمار میرود نحوهی آب بند کردن آن نیز اهمیت زیادی داشته و باید طبق اصول خاصی انجام پذیرد. به همین منظور مواد استفاده شده در عایقبندی درزهای انقطاع باید به نحوی انتخاب گردد که مانع جابجایی بتن نشده و یا در اثر جابجایی سازه آسیب نبیند همچنین مواد نباید موجب کم یا زیاد شدن ابعاد درز انقطاع شوند.
نحوه ی آب بندی و عایق کاری درزهای ژوئن ساختمان
به دلیل اینکه تعمیر و یا تعویض مصالح آب بند کنندهی درز انقطاع بسیار زمان بر و پرهزینه میباشد این مصالح باید دارای خاصیت ارتجاعی بوده تا در هنگام بروز زلزله، طوفانهای سهمگین، باد شدید و سایر تنشها دچار آسیب دیدگی یا پارگی نشوند و خاصیت آببندی خود را در طول عمر سازه حفظ کنند. برای عایقبندی رطوبتی درزهای انقطاع از انواع مصالح فلزی، لاستیکی و پلاستیکی استفاده می شود. ایجاد درزهای انبساطی در کف های بزرگ، یکی از ارکان مهم در کف سازی می باشد و بتن ریزی یکپارچه و کف های بزرگ منطقی نیست و به طور قطع کف اجرا شده، دچار ضعف سازه ای و ترک خوردگی خواهد شد . از این رو می بایست کف های بزرگ را به قطعات کوچکتر تقسیم نمود و پس از انجام قالب بندی ، بتن ریزی نمود . جهت اطلاع از فروش محصول ب شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق درز ژوئن, عایق بندی درز و ترک
با این روش کف بتنی با وسعت بالا ، در مقاطع کوچکتر در کنار یکدیگر اجرا می شود که مزایای فراوانی از نظر سازه ای دارد . درز میان این قطعات بتنی می بایست توسط ماده ای پر شود که پس از خشک شدن انعطاف پذیری و الاستیسیته مناسبی داشته باشد . بدین منظور ماستیک قیری گرم اجرا، فرموله و تولید شده است . ماستیک قیری گرم اجرا یک درزگیر الاستیک بر پایه بیتومن رابر اصلاح شده می باشـد که برای پر نمودن درزهای انبساط و ژوئن های افقی، مورد استفاده قرار می گیرد و هیچ گونه اثر سوئی بر روی آب آشامیدنی ندارد .