بهترین آسفالت های حفاظتی در صنعت راه سازی : آسفالت از مخلوط دانه های شن، ماسه یا بتن با قیر به دست می آید. در واقع قیر باعث به هم پیوستن و چسبیدن دانه های شن و ماسه می شود. مخلوط به دست آمده مایعی است که غلظت بسیار دارد و روی سطح مورد نظر ریخته می شود و روی آن را باید با غلتک صاف و یکدست کرد. پس از آن که آسفالت خشک شد، سطح مورد نظر به شکل یکدست با استحکام بالایی تبدیل می شود. نکته ای که باید توجه داشت آن است که اهمیت مراحلی که برای نگهداری آسفالت به ویژه آسفالت های راه سازی انجام می شود به اندازه مراحل تولید و اجرای آن است. به گونه ای که این نگهداری باعث ارتقای کیفیت و افزایش طول عمر آن می شود.
بهترین آسفالت های حفاظتی در صنعت راه سازی
همانگونه که از نام این ماده، مشخص است، آسفالت حفاظتی نوعی آسفالت است که برای حفاظت از یک ناحیه خاص استفاده میشود. این نوع آسفالت مقاومت زیادی ندارد و برای صنعت راه سازی مناسب نیست و گاهی از آن به عنوان رویه محافظتی بتن آسفالتی استفاده میکنند. آسفالت حفاظتی معمولاً دو لایه بوده و دارای 12 میلیمتر ضخامت است.یکی از مهمترین مزایای آن این است که در زمان تولید، از قیر استفاده نشده و برای اجرا به تجهیزات کمی نیاز دارد؛ به همین دلیل بسیار مقرون به صرفه است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
درزگیری آسفالت, عایق درزبند ترک آسفالت
آسفالت دارای ویژگی های متعددی است که در ادامه به بررسی برخی از مهمترین ویژگیهای آن خواهیم پرداخت.
- ضد آب بودن: ماده ای آب گریز با ساختاری سبک است که در آب حل نمی شود.
- ویسکوزیته: ویسکوزیته خاصیتی است که نشان می دهد چگونه مواد موجود دراین ماده از سیالیت آن جلوگیری می کنند.
- پلاستیسیته: هنگامی که نیروی خارجی به آن وارد می شود، بدون شکستگی تغییر شکل می دهد و هنگامی که نیروی خارجی حذف می شود، این ماده شکل تغییر شکل خود را حفظ می کند که با شکل پذیری نشان داده می شود.
- حساسیت به دما: خاصیتی که ویسکوزیته و پلاستیسیته این ماده با تغییر دما تغییر می کند و به عنوان حساسیت دما می شناسیم.
برخی از مهمترین کاربردهای انواع آسفالت را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
- افزایش مقاومت سازهها
- استفاده به عنوان نمای سدهای آب
- عایقکاری مخازن آب، آبانبارها، سرویس بهداشتیها و…
- پوشش سطح جادهها و ممانعت از نفوذ آب و ناهموار شدن آن
- عایق کردن پشتبامها؛ هرچند که این ماده برای این کار، وزن بالایی داشته و امروزه جای خود را به ایزوگام داده است.