نحوه اجرای بهترین عایق صوتی آکوستیک سطوح : عایق‌ های صدا آکوستیک ابزارهای کلیدی در طراحی و ساخت استودیوهای ضبط صدا هستند که برای جلوگیری از ورود و خروج صدا و همچنین بهبود کیفیت صوتی محیط داخلی استفاده می‌شوند. این عایق‌ها نقش حیاتی در ایجاد محیطی ایده‌آل برای ضبط صداهای باکیفیت و حرفه‌ای دارند. عایق صوتی سقف اگر می خواهید سقف منزل یا محل کارتان به خوبی عایق شود، باید از عناصری استفاده کنید که چگالی خوبی دارند و وزن سقف را افزایش می دهند. بهترین عایق صوتی سقف باعث کنترل انرژی صوتی و ارتعاشات سقف شده و به این طریق از ورود و خروج صدا جلوگیری می کند. نکته ای که در انتخاب عایق سقف وجود دارد این است که جنس سقف از چیست؟ بتن، چوب و یا آجر. و اینکه صداها از کدام قسمت بیشتر به گوش می رسد؟از عایق روکار استفاده شود یا توکار؟ میزان بلندی صدا چقدر است؟ و سوالاتی از این قبیل.

نحوه اجرای بهترین عایق صوتی آکوستیک سطوح

عایق صوتی کف این سازه انواع مختلفی دارد که هر کدام از عناصر منحصر به فردی تولید شده است. همچنین عایق صوتی کف به صورت لایه ای یا ریزشی استفاده می شود که از انتقال صدا جلوگیری می کند. از این نوع عایق در کف ساختمان ها، سطوح داخلی و خارجی آن که سر و صدای زیادی تولید یا انعکاس می کند، استفاده می شود. این محصول نیز در انواع روکار و توکار موجود است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق صدا سطوح عایق صدا سطوح, انواع فوم صوتی

عایق صوتی دیوار از عایق صوتی جهت ایزوله کردن دیوارهای ساختمان برای ایجاد محیطی آرام و فرار از آلودگی های صوتی خیابان ها و شلوغی همسایگان است. همچنین این سازه می تواند گزینه مناسبی برای عایق سازی استودیوها و اتاق های ضبط صدا باشد. گفتنی است که عایق صوتی دیوار در برابر صداهای ناشی از ضربات مکانیکی مانند ضربات حین اسباب کشی، مقاوم است. اگر می خواهید یکی از انواع عایق های صوتی را نصب کنید، ابتدا باید از یک کارشناس تست صدا کمک بگیرید. این فرد معیار های محیط و عایق مناسب برای آن را مورد سنجش قرار داده و در نهایت به این نتیجه می رسد که نصب توکار باشد یا روکار. روش های عایق بندی بنا به شدت صدا و تمایل مشتری به تخریب یا عدم تخریب دیوار انجام می شود. اگر درخواست مشتری روش توکار باشد، تخریب دیوار صورت گرفته و پس از جایگذاری پنل، از یکی از روکش های دیوار، مثل چوب، کناف یا گچ استفاده می شود. اما در روش روکار، هیچ تخریبی صورت نگرفته و تمام مراحل روی دیوار انجام می شوند.