انواع قیر مایع در سطوح مختلف و کاربرد های آنها : قیر مایع که معمول ترین روش موجود در تولید و بسته بندی قیر در ایران می باشد از مخلوط مواد نفتی تولید شده و پس از بسته بندی در بشکه های صادراتی قیر در اختیار مشتریان قرار می گیرد. قیمت قیر مایع در بسته بندی بشکه ای و یا فروش فله ای قیر 60/70 صادراتی در ایران می تواند تفاوت های بسیار زیادی داشته باشد.
انواع قیر مایع در سطوح مختلف و کاربرد های آنها
این ماده به صورت مایع که کات بک (Cut back Bitumen) نیز نامیده می شود از حل شدن آن در یک حلال بدست می آید . حلال های مورد استفاده عموما حلال های نفتی بوده و دارای فراریت های متفاوتی هستند . بر این اساس و با توجه به سرعت نسبی تبخیر محصول نهایی ، سه نوع کات بک قیر حاصل می شوند که عبارتند از : (RC (Rapid curing) ، MC (Medium curing و (SC (Slow curing .
افزودن حلال و به شکل مایع در آوردن قیر باعث می شود تا بتوان از آن در دماهای پایین تر و راحت تر استفاده کرد . در فرآیند استفاده از کات بک ها ابتدا حلال تبخیر شده و سپس لایه Bitumen بر روی سطح مورد نظر باقی می ماند . عموما حلال هایی که استفاده می شوند عبارتند از نفتا ، بنزین ، کروزن ، وایت اسپریت ها ( حلال 402 ، حلال 406 ، حلال 410 و …) . نوع حلال ، مدت زمان پخت ( سفت شدن ) را تعیین می کند و مقدار آن ویسکوزیته کات بک را تعیین می کند .
انواع قیر امولسیون, فروش انواع قیر
این نوع قیرها ازحل کردن قیرهای جامد درحلال های مختلف مثل حلال های نفتی سبک, متوسط و سنگین بدست می آید. این حلالها به شرح زیر هستند:
۱- حلال سبک مثل نفتا.
۲- حلال متوسط مثل نفت چراغ.
۳- حلال سنگین مثل گازوئیل.
هدف ازاین عملیات پائین آوردن ویسکوزیته قیراست. و این قیرها پس از مصرف،حلال آن تبخیر شده و قیر دوباره جامد می گردد.
البته قیرهای محلول خود بر سه نوع هستند:
۱-قیرهای مایع زودگیر : این قیرها از نوع حل کردن قیر ۱۰۰/۸۵ در داخل حلال نفتا بدست می آید چون حلال نفتا خود به راحتی تبخیرمی شود. به آنها قیرهای زودگیر می گویند که در بازار خود شش نوع وجود دارد.
۲-قیرهای مایع کندگیر : این قیرها از حل کردن قیر ۱۰۰/۸۵در داخل نفت چراغ بدست می آید. چون این حلال نسبت به حلال قبلی دیرتر تبخیر می شود. به آنها قیر کندگیر می گویند.
و در بازار مصرف شش نوع هستند.
۳-قیرهای مایع نوع دیرگیر : از حل کردن قیر نوع ۱۰۰/۸۵در گازوئیل و یا نفت سیاه بدست می آید. که حلال تبخیر نمی شود. پس از تجزیه قیر سخت می گردد. و این نوع قیرها خود شش نوع هستند.
البته قیرهای مایع دیگری هم هستند از نظر ویسکوزیته مثل این قیرها هستند که در حلال نفتا بدست آمده اند. S125یکی از این قیرهاست. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.