عایق کاری انواع مخازن ذخیره نفتی در واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی : خوردگی را تخریب یا فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش یا محیطی که درآن قراردارد تعریف می کنند که انواع مختلفی دارد خوردگی یکنواخت، خوردگی شیمیایی یا موضعی خوردگی مرزدانه ای و … خوردگی یکی از مهمترین مشکلات و مسائل در صنعت می باشد که سالانه بخش زیادی از سرمایه های صنعت مختلف در اثر آن نابود می گردد. تخمین و کنترل خوردگی می تواند نقش بسزایی در افزایش عمر طبیعی تجهیزات داشته باشد. خسارت های ناشی از خوردگی در برج ها اخیرا به مقدار زیادی مورد توجه پیمانکاران و کارفرمایان قرار گرفته است ،به همین دلیل جلوگیری به موقع از این آسیب ها و تعمیر و بازسازی سازه های آسیب دیده از اهمیت بالایی برخوردار است.
عایق کاری انواع مخازن ذخیره نفتی در واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی
واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی جهت نگهداری مواد اولیه مورد نیاز ، انجام فرایندهای میانی و پایانی و همچنین انبار کردن فرآورده های نفتی گوناگون نیازمند مخازن می باشند . تعداد این مخازن به عواملی چند، چون دوری و نزدیکی واحد به منابع تامین کننده نفت خام ، تعداد و ظرفیت واحدهای پالایش، تنوع فرآورده های تولیدی و سرانجام چگونگی انتقال و پخش فرآورده ها بستگی دارد. ردر صنایع شیمیایی ، مواد ارزشمند مانند بنزین یا گاز مایع ، طی فرآیندهای مختلفی از مواد شیمیایی خام، مانند نفت خام جدا می شوند یا از آنها به وجود می آیند. به دلایل زیادی از جمله یکسان کردن کیفیت محصول، انجام فرایندهای میانی و پایانی ،اندازه گیری حجم محصول جهت فروش، امکان بارگیری و انتقال به تانکر یا کشتی در حداقل زمان ممکن و … مواد تولید ی را در مخازن یا تانک های مناسب ذخیره نمایند. بطور کلی مخازن ذخیره با فشار کاری پایین به مخازنی گفته می شود که مطابق تعاریف ، فشار کاری مخزن مساوی با فشار اتمسفر بوده و دمای محصول مابین دمای انجماد و ۹۰ درجه سانتیگراد باشد. البته شایان ذکر است که برخی استانداردها با درنظر گرفتن برخی تمهیدات فشار کاری بالاتر را تا ۱۸ Kpa بیشتر از وزن سازه سقف و دمای انجماد تا ۲۶۰ درجه سانتیگراد را برای این نوع مخازن مجاز شمرده اند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق کاری انواع مخازن نفتی, انواع پوشش ضد خوردگی مخزن
پرلیت منبسط شده جهت عایق، کاربرد بسیار گسترده ای دارد، این ماده را می توان از دمای مافوق سرد یعنی منفی 240 درجه سانتیگراد (مخازن اکسیژن، نیتروژن، آرگون، هلیوم و هیدروژن مایع) تا دمای مثبت 1100 درجه سانتیگراد (کوره ها) استفاده نمود. پرلیت مصرفی جهت عایق دارای دانسیته از 32 تا 240 کیلوگرم بر متر مکعب می باشد، معمولاً ضریب انتقال حرارت پرلیت تابعی از دانسیته آن می باشد. پرلیت در صنایع نفت و گاز به عنوان عایق و پوششی مطمئن و مؤثر بر روی تجهیزات برودتی در داخل مخازن سرد موجود در پالایشگاه ها، پتروشیمی ها و نیروگاه ها و در حجم های خیلی بالاتر در مخازن LNG برای جلوگیری از تأثیر و نفوذ گرما به داخل مخزن مورد استفاده قرار می گیرد.