روش اجرا و کاربرد عایق قیری امولسیونی در ساختمان : محافظت از مقاطع بتنی که در مجاورت خاک قرار دارند، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است . خاک حاوی یون های مخرب شیمیایی و سولفاتها است که در صورت عدم محافظت مناسب از سطوح بتنی ، احتمال نفود عوامل مخرب به داخل سازه و آسیب دیدن به مقطع بتنی وجود دارد . بهترین زمان برای محافظت از بتن در برابر عوامل مخرب شیمیایی، همان ساعات اولیه اجرای بتن می باشد ، زیرا بتن در حالت خمیری تمایل فراوانی به از دست دادن آب دارد و همچنین ممکن است در تماس با مقاطعی باشد که جاذب آب باشند و آب اختلاط بتن ، قبل از شرکت در فرآیند هیدراسیون، کاهش یابد که این امر موجب بروز ترک های سطحی و یا در پاره ای مواقع ایجاد ترک های عمقی خواهد شد .

روش اجرا و کاربرد عایق قیری امولسیونی در ساختمان

سطوح زیر کار برای اجرای عایق امولسیونی باید عاری از هر گونه گرد و خاک ، آلودگی و چربی و ... باشد. در صورت آلوده بودن، سطح مورد نظر برای اجرا عایق امولسیونی ، توسط فشار شدید آب ( واتر جت ) و یا سند بلاست سطح را کاملاً تمیز نمایید. یک واحد از عایق امولسیونی را با یک واحد آب توسط همزن برقی ( دریل + پره ) کاملا ترکیب نمایید و به عنوان پرایمر روی سطح اجرا نمایید تا چسبندگی پوشش امولسیونی به سطح زیر کار افزایش یابد . پرایمر اجرا شده روی سطح باید به اندازه ای خشک شود که دست به آن نچسبد. پس از خشک شدن پرایمر ، یک لایه عایق امولسیونی خالص را با قلم مو یا غلتک روی سطح اجرا نمایید . اجرای لایه دوم باید پس از گیرش اولیه لایه اول ( حدود 2 تا 3 ساعت پس از اجرا ) و زمانی که هنوز دست به سطح می چسبد اجرا شود. پیشنهاد می شود برای افزایش کیفیت عایق و همچنین مسلح شدن آن ، یک لایه مش فایبر گلاس بین دو لایه اجرایی پوشش امولسیونی قرار گیرد . بدین منظور قبل از اجرای لایه دوم ، مش را روی سطح قرار داده و لایه دوم را اجرا نمایید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

روش عایق بندی بتن روش عایق بندی بتن، اجرای عایق کاری بتن

روش مصرف عایق امولسیونی قیری :

  • سطح مورد نظر باید عاری از هرگونه آلودگی، گرد و خاک، چربی و … که مانع پیوند قدرتمند بین عایق امولسیونی و سطح خواهند شد، باشد. لذا سطح باید توسط آب پرفشار یا سند بلاست و واتر جت، تمیز شود.
  • پیشنهاد می‌شود یک لایه پرایمر روی زیرآیند اجرا شود تا چسبندگی بهتری بین سطح و عایق ایجاد شود. برای ساخت پرایمر، ۵۰ درصد عایق را با ۵۰ درصد آب ترکیب نموده و به وسیله همزن مکانیکی ترکیب کنید و توسط فرچه یا غلتک، روی سطح اجرا کنید.
  • پس از خشک شدن ظاهری پرایمر، لایه اول عایق امولسیونی اجرا می‌شود.
  • اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی در دو لایه انجام می‌شود. بعد از اجرای لایه اول و خشک شدن سطحی آن، لایه دوم را اجرا کنید.
  • چنانچه در نظر دارید پس از عایق کاری روی عایق را با بتن بپوشانید، لازم است قبل از خشک شدن عایق توسط پاشش ماسه یا سیلیس سطح زبر شود تا آماده اجرای ملات یا بتن پس از حداقل ۲۴ ساعت باشد. حداقل ضخامت لازم برای پوشش عایق امولسیونی توسط بتن یا ملات ۵ سانتیمتر است.