انواع کاربرد و عملکرد عایق های صوتی در سازه های مختلف : عایق صوتی از لحاظ نوع کاربرد و عملکرد در فضای داخلی به دو دسته تقسیم می شود، عایق کاری به منظور حذف نویز و صدا های مزاحم محیط بیرونی و یا جذب نویز های موجود در محیط مورد استفاده قرار می گیرد. مورد اول مانند مانعی در برابر سر و صدا و نویز های محیطی عمل می کند و تا حد زیادی مانع ورود و یا خروج آن می شود. مورد دوم که با نام عایق صوتی آکوستیک نیز شناخته می شود، به منظور جذب امواج صوتی موجود در فضای داخلی و جلوگیری از انعکاس آن صورت می گیرد.
انواع کاربرد و عملکرد عایق های صوتی در سازه های مختلف
یک عایق خوب باید از چگالی مناسب بهره مند باشد تا بتواند حالت آکوستیک خود را حفظ نماید. از این رو قبل از خرید عایق صوتی باید از استاندارد بودن چگالی و ضخامت آن مطمئن شوید. شرکت های بسیاری در زمینه تولید انواع عایق رطوبتی، صوتی و حرارتی مشغول به فعالیت هستند و محصولات خود را با تنوع بالا در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. شما با توجه به مکان مورد نظر و میزان سر و صدا می توانید نسبت به خرید عایق صوتی ایده آل اقدام نمائید. برای مثال برای جلوگیری از انتقال سر و صدای تلویزیون، تلفن و مکالمات روزمره می توانید از عایق صوتی دیوار مشترک استفاده کنید. این عایق به صورت رولی یا تخته ای مورد استفاده قرار می گیرد و آرامش را برای ساکنین آپارتمان هایی که اتاق های آن ها دیوار به دیوار است فراهم می کنند. انواع عایق صوتی شامل :
عایق صوتی توکار :
این نوع عایق ها به عنوان مصالح ساختمانی سازه و در حین ساخت و ساز به بدنه و یا بخش های مختلف اضافه می شوند.
عایق صوتی روکار :
این عایق ها را می توان با اعمال زیرسازی های اولیه و یا حتی بدون نیاز به زیرسازی، در سطوح مختلف محیط داخلی مورد نظر اعمال کرد. این نوع عایق ها دارای صنعت رو به رشدی می باشند و روز به روز به نوآوری و تنوع این دسته از عایق ها اضافه می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
انواع عایق های صوتی, بهترین عایق ضد صدا دیوار
شایان ذکر است از نظر جذب و کاهش صوت در طراحی و ساخت ساختمان ها و سازه ها دو موضوع بسیار مهم حائز اهمیت بوده که در ذیل به آن ها اشاره می گردد:
الف) چگونگی جذب صوت و صدای انتقالی (نوع عایق صوتی انتخابی)
ب) استفاده نمودن از بهترین مواد و مصالح در ساخت ساختمان ها (دیوار، سقف، کف و ...)
مصالح آکوستیکی ممکن است به صورت پیش ساخته یا در محل اجرا شوند. بسیاری از آنها از الیاف چوب، نی، فیبرهای معدنی یا شیشهای ساخته شدهاند که آنها را درهم و مخلوط و یکپارچه کرده و به صورت تختههایی با ضخامتهای گوناگون در آوردهاند. مصرف کاشیها محدود به سقف میشود که آنها را یا مستقیماً زیر سقف اصلی نصب یا در سقف کاذب متشکل از نبشی، سپری و میلگردهای آویز به کار میبرند. مواد و مصالحی که در محل کار قابل مصرف و اجرا هستند، شامل اندودهای گچی آکوستیکی و ترکیبی از قطعات جاذب صوت هستند.