نمایندگی انواع پوشش های حفاظتی قیری امولسیونی آسفالت : پرایمر قیری بدون تابش نور مستقیم خورشید می تواند به مدت یکسال ماه نگهداری شود. برای تولید امولسیون قیر نیازی به نفت سفید نمی باشد بنابراین با محیط سازگار می باشد. به دلیل روان بودن پرایمر قیری ، به خوبی در سطح نفوذ می کند. اما به دلیل بالا بودن ویسکوزیته قیر نسبت به پرایمر قیری از نفت سفید برای رقیق کردن آن استفاده می شود. این در حالی است که نفت سفید موجود قیر منجر به ورود مواد سمی به هوا و آلودگی محیط زیست را به همراه دارد. بر خلاف قیر که برای اجرا به سطح کاملاً خشک نیاز دارد، پرایمر قیری را می توان بر روی سطوح مرطوب نیز اعمال نمود. هزینه استفاده از پرایمر قیری به مراتب کمتر از اجرای عایق قیر به روش سنتی می باشد.
نمایندگی انواع پوشش های حفاظتی قیری امولسیونی آسفالت
یکی دیگر از انواع پوشش های محافظ در برابر رطوبت محیط، عایق های رطوبتی از جنس پلیمر است. کاربرد عایق های رطوبتی پلیمری در ایجاد پوشش حفاظتی بر روی اتصالات است این پوشش های به شکل ورقه ورقه مورد استفاده قرار می گیرد. عایق رطوبتی پلیمری علاوه بر اینکه می تواند به عنوان پوششی برای در برابر رطوبت مورد استفاده قرار بگیرد نقش مهمی در برابر حرارت نیز ایفا می کند. عایق های رطوبتی پلیمری انواع مختلفی دارند که برخی از آنها نیز برای پر کردن درزهای انبساطی، درز در و پنجره و … نیز کاربرد دارند. پرایمر قیری بر خلاف قیر سنتی فقط به یک ساعت زمان برای خشک شدن نیاز دارد همچنین در هنگام نگهداری و اجرا هم خطر اشتعال وجود ندارد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
پرایمر قیری در کرج, انواع پوشش قیری
کاربرد پرایمر پایه قیری حلال آب :
- سطح منابع و تانک های ذخیره آب لوله های انتقال آب آشامیدنی
- فاضلاب ها
- عایق کردن اسکلت فلزی ساختمان ها با پرایمر پایه آب تیواشیمی
- بدنه کشتی ها و اسکله ها
- سطوح سیلوهای نگهداری مواد غذایی
- صفحه ستون ها
- پوشش دهی جدار لوله های فلزی آب گاز نفت
- دیوارهای حائل
- ایجاد لایه محافظ در برابر بخار با استفاده از پرایمر قیری پایه آب
- فونداسیون بتنی.
پرایمر قیری در طی فرآیند تولید امولسیون قیر فقط یک بار در دمای 150 درجه سانتیگراد گرم می شود و معمولاً نیازی به گرم کردن آن در زمان نگهداری، حمل و اجرا نمی باشد و اجرای آن در دمای محیط امکان پذیر است. در حالی که اجرای عایق کاری سنتی به وسیله قیر باید طی فرایند تولید و اجرا چندین بار از از دمای 120 تا 160 درجه سانتیگراد گرم شود. همین امر افزایش هزینه های مربوطه و هدررفت انرژی را به همراه خواهد داشت.