کاربردهای عایق مایع چند منظوره محافظ ایزوگام : ایزوگام مایع که با نام ایزوگام سرد قیر پلیمری نیز شناخته میشود نوعی از عایق های ضد رطوبت است که برای عایق کاری سطوح مختلف استفاده میشود. امروزه افراد زیادی برای عایق کاری سطوح از ایزوگام مایع به جای ایزوگام جامد استفاده میکنند و این نوع ایزوگام از محبوبیت خاصی برخوردار است و مصرف کنندگان زیادی دارد. این نوع ایزوگام بر پایهی قیر امولسیونی اصلاح شده با رزین های امولسیونی منعطف، فیلرهای معدنی و مصنوعی و الیاف پلی پروپیلن (سفارشی) تولید شده و موجب آب بندی کردن صددرصد سطوح میشود. ایزوگام مایع بر روی سیمان نصب میشود و قابلیت اجرای لایههای بعدی بر روی آن و امکان تردد را نیز دارد.
کاربردهای عایق مایع چند منظوره محافظ ایزوگام
در واقع، این نوع عایقهای مایع که از مواد معدنی و شیمیایی بر پایه آب تشکیل شده اند، در دو نوع بیرنگ و رنگ دار تولید می شوند و رنگ های مختلفی را نیز به خوبی به خود میگیرند. جنس ایزوگام های مایع بی رنگ و رنگ دار تفاوت چندانی با هم ندارد و تفاوت اصلی آنها در این است که ایزوگام بیرنگ یک مادهی شیمیایی را نسبت به مواد تشکیل دهنده ایزوگام رنگ دار ندارد. این نوع ایزوگام در دمای ۴۰-۱۳۰ درجه فارنهایت قابل استفاده است و با توجه به بارندگی زیاد و رطوبت بالا در مناطق شمالی بیشترین نصب آن در شمال کشور می باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق رطوبتی مایع جدید, مایع آب بندی نانو
خصوصیات و مزایای عایق مایع ایزوگام :
*باخاصیت کشسانی و انعطاف پذیری بسیار بال
*خاصیت الاستیکی و قابلیت ارتجاعی حتی در دماهای پایین
*۱۰۰درصد آببند و آب گریز
*خاصیت ضد خوردگی
*ضد جلبک و خزه
*آنتی باکتریال وبدون بو
*دارای مقاومت مکانیکی و سایشی مطلوب ومقاوم در برابر ضربه ،ضد خش و قابل تردد
*مقاوم در برابر دماهای بالا
*مقاوم در برابر تغییرات دما، و نور خورشید (ضد اشعه uv) و مواد شیمیایی و عوامل گرما، سرما و یخبندان
*سازگار با محیط زیست
*غیر سمی
*حفظ انعطاف و کشسانی خود در دمای بالا.
برای استفاده از عایق مایع لکه گیری کافی است تا در ابتدا شما محلی که میخواهید با ایزوگام مایع عایق شود را تمیز کنید و بعد ایزوگام مایع خریداری شده را در ان محل ریخته و با استفاده از هر ابزاری مانند کاردک یا چرتکه و… سطح ایزوگام را صاف و یک دست کنید. باید ضخامت ایزوگام مایع شما حدود 3 تا 5 میلی متر باشد، زمان خشک شدن اولیه 12 الی 24 ساعت است و ایزوگام بعد از یک هفته به صورت کامل خشک شده و به ثبات اصلی خود میرسد.