فروش انواع قیر امولسیون مخصوص بام در تهراناکثر قیرهایی که در راه سازی مصرف می شود در حرارت معمولی حالت خمیری و نیمه جامد دارند. به همین خاطر در عملیات آسفالت  ابتدا باید به کمک حرارت آنها را سیال ک:رد وسپس حجم نازکی از آنرا در سطح راه پخش نمود.

فروش انواع قیر امولسیون مخصوص بام در تهران

امولسیون قیری عبارت است  از پراکندن مولکولهای قیر با قطر متوسط ۰٫۱ تا ۱۰ میکرون در فاز آبی، این یک سوسپانسیون روغن در آب که قیر به عنوان فاز روغنی در فاز آبی (با درصد ۴۳ تا ۳۲ درصد ) معلق می شوند.

امولسیون قیری مخلوطی دو فاز مرکب از قیر و آب می باشد که به کمک ماده امولسیون ساز ساخته می شود. در این مخلوط، قیر در آب حل نشده بلکه به صورت گلبولهایی بسیار ریز در آب شناور می باشد.

در بعضی موارد مکن است همراه با ماده امولسیون ساز، ماده پایدار کننده هم استفاده شود. رنگ امولسیون قیری قبل از مصرف قهوه ای می باشد و بعد از شکستن و تبخیر آب به رنگ سیاه  تبدیل می شود

 

 

انواع امولسیون ها :

امولسیونها از نقطه نظر بار به دو مدل کاتیونیک و آنیونیک واز نقطه نظر زمان شکستن به سه نوع تندـ شکن، متوسط ـ شکن و کندشکن تقسیم می شوند.

ساخت امولسیون های قیری

دو روش برای تهیه قیرامولسیون در راهسازی ها متداول است که عبارتند از:

روش پیوسته

 روش پیمانه ای

تفاوت اصلی و مهم این دو روش در این است که در تهیه امولسیون قیری به روش پیوسته، فاز قیری و فاز آبی بصورت لحظه ای آماده و به سیستم تولید تزریق می­گردد.

در صورتیکه در روش پیمانه ای فاز آبی بصورت مجزا در دو پیمانه آماده شده باشد و یا فاز قیری بصورت  لحظه ای در آسیاب کلوئیدی مخلوط میشود. در فرایند تولید امولسیون قیری، محلول امولسیون ساز و قیر از درون آسیاب عبور داده می شود تا امولسیون ساخته شود.

پمپ ها، محلول امولسیون ساز و قیر را وارد آسیاب می کند. محلول امولسیون ساز شامل آب، امولسیون ساز، اسید و در صورت لزوم پایدار کننده است که با دقت و با نسبتها و اندازه های مناسبی مخلوط می شوند تا محلول یکنواخت با درجه اسیدی مورد نظر بدست آید.

قیر مورد استفاده می تواند قیر خالص یا قیر مخلوط شده با یک حلال نفتی مثل نفت سفید یا گازوئیل و یا روغنهای گیاهی نیز باشد. قیرامولسیون خارج شده از آسیاب داغ است. لذا قبل از انتقال به مخزن ذخیره باید وارد مبدل­های حرارتی شده تا به دمای مناسب برسد و سپس وارد مخزن ذخیره گردد.