عایق رطوبتی نانو پلیمر بام: عایق رطوبتی نانو چیست؟ همانطور که در بالا اشاره کردیم، رطوبت خصوصا در مناطق شرجی و مرطوب و در برخی صنایع می‌تواند موجب خسارت‌های زیادی شود. عایق رطوبتی نانو پلیمر از مواد پلیمری ساخته شده است که تاثیر زیادی در کاهش اثر رطوبت بر ساختمان دارند. با توجه به میزان مواد پلمیری که در ساختمان عایق استفاده شده است، تاثیر این نوع عایق می‌تواند متفاوت باشد.لازم به ذکر است که تمامی عایق‌های رطوبتی نانو، با دارا بودن پایه آبی سیلیکونی کاملا دوست دار محیط زیست بوده و هیچگونه ضرری برای اکوسیستم ندارند. برای نصب عایق رطوبتی نانو پلیمر از روش اسپری کردن استفاده می شود که به صورت لایه ای نازک سطح را می پوشاند و همین خاصیت باعث شده است که برای تمام انواع سطح ها مانند فلزی و غیرفلزی قابل استفاده باشد. البته نصب عایق رطوبتی نانو به صورت شخصی توصیه نمی شود و بهتر است که برای انجام این کار از افراد متخصص استفاده شود.

عایق رطوبتی نانو

عایق رطوبتی نانو پلیمر بام

موارد استفاده عایق رطوبتی نانو: از این عایق رطوبتی می توان در موارد مختلفی مانند پشت بام، سرویس بهداشتی، استخر، پایه های پل، پایه ستون های برق، مخزن ذخیره لوله های خطوط انتقال نفت و گاز، عایق کاری حوضچه های پرورش ماهی، عایق کاری آبنما، کف کارخانه و فروشگاه، درزگیری و آب بندی پشت بام و … استفاده کرد.

تفاوت عایق سنتی و رطوبتی نانو: به طور سنتی بیشتر مردم از قیر و گونی برای عایق کردن ساختمان خود برای محافظت از رطوبت استفاده می کنند. قیر و گونی عایقی جامد است که پیش از نصب نیاز به تمیزکاری پشت بام، اندازه گرفتن فضا، تبدیل کردن به مایع و خطراتی مانند آتش سوزی دارد.با این حال حتی در مقابل برف و باران زیاد مقاومت ندارد و عایق رطوبتی های قدیمی مانند قیر و گونی و ایزوگام نفوذ ناپذیری بالایی در مقابل حجم بالای آب ندارند و نمی توانند حجم بالایی از آب و یا باران را تحمل کنند. حتما همه ما شنیده ایم که گفته می شود در هنگام برف پشت بام ها را از برف خالی کنید تا خطر نشت آب به سقف وجود نداشته باشد. همچنین در نصب عایق قیر و گونی باید سطح کاملا تمیز و عاری از رطوبت باشد تا عایق بتواند به خوبی به سطح بچسبد.

مزایای عایق رطوبتی نانو: از مزایای عایق‌های رطوبتی نانو می‌توان به موارد زیادی اشاره کرد که در ادامه تعدادی از آن‌ها را با هم می‌بینیم. 1: خاصیت تمیزشوندگی آسان 2: مقرون به صرفه بودن 3: طول عمر بالا 4: خاصیت ضد کپک و قارچ و شوره 5: جلوگیری از تغییر رنگ سطوح در طول مدت زمان
خاصیت نفوذ عمقی و عایق کردن عمقی سطوح 6: خاصیت مقاومت در برابر اشعه UV ج3:جلوگیری از ترک خوردن و شکستن سطوح با ملات های سیمانی و گچی 4: عدم آتش زا بودن و دارا بودن ایمنی بالا 5: وزن سبک و روش عایق کاری سریع تر 6: جلوگیری از لق شدگی سطوح سنگی و موزاییکی و سرامیکی 7: دارای قابلیت ترمیم جزئی و فوری و کاملا آسان 8: امکان نصب روی سطوح مرطوب 9:  داغ نشدن، باد نکردن و جدا نشدن از سطح 10: مقاومت در برابر میزان آب و برف جمع شده روی این عایق

شرکت گوهرابنیه پایتخت آماده خدمت رسانی و ارائه خدمات خود به شما هموطنان گرامی میباشد،شماره تماس کارشناس فنی شرکت:09121754110

عایق رطوبتی نانو

عایق رطوبتی نانو پلیمر بام

معایب عایق رطوبتی نانو: البته این عایق‌ها در کنار مزایای زیاد خود معایبی هم دارند که شامل ویسکوزیسه بالا، تشکیل تراکم و عدم دسترسی در بعضی مناطق حاشیه‌ای است. یکی دیگر از نکات مهم درباره این نوع عایق رطوبتی، این است که برای نصب این نوع عایق حتما باید به متخصص مراجعه کرد.عایق‌های رطوبتی در فصل پاییز و زمستان و یا در مناطقی که به طور کلی بارش‌ها زیاد است، برای آب بندی کردن قسمت‌های مختلف ساختمان و جلوگیری از نفوذ رطوبت به آن، به خصوص سقف از عایق رطوبتی استفاده می‌شود. از عایق‌های رطوبتی معمولا در همه مکان‌هایی که در معرض تماس با آب قرار دارند مثل پشت بام، سرویس بهداشتی و حمام، استخر و … استفاده می‌شود و عدم استفاده و جدی نگرفتن آن می‌تواند منجر به نفوذ رطوبت به ساختمان و در نهایت بروز مشکلاتی از جمله زنگ زدن فلزات، رشد کپک و قارچ‌ها، یخ زدگی سازه‌ها و … شود. عایق نانو و عایق ایزوگام از انواع مختلف عایق‌های رطوبتی هستند.
عایق رطوبتی نانو چیست؟ عایق نانو برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان‌ها، به خصوص در فصل سرما، اجرا می‌شود. این عایق از مواد پلیمری ساخته شده است. هرقدر میزان مواد پلیمری استفاده شده در عایق نانو بیشتر باشد، میزان مقاومت آن در برابر رطوبت نیز بیشتر خواهد بود. استفاده از فناوری نانو در این نوع عایق رطوبتی باعث شده است این عایق به اصطلاح آب گریز باشد و مقاومت و دوام بالایی داشته باشد.درصورتی که مسئله ایجاد آلودگی زیست محیطی در عایق کاری منزل نیز برایتان مهم است، باید بدانید که تمامی‌عایق‌های نانو پایه آبی سیلیکونی داشته و هیچگونه ضرری برای اکوسیستم ندارند.اجرای عایق نانو بر طیف وسیعی از مواد از جمله چوب، انواع سنگ‌ها، آجرهای نما، سطوح بتنی و سیمانی و … امکان پذیر است.