بهترین مواد و مصالح عایق کاری ساختمان ها در اقلیم‌ های مختلف : میزان عایق کاری ساختمان در اقلیم‌های مختلف متغیر بوده و به درجه حرارت محیط خارج ساختمان بستگی دارد. در مناطق سردسیر حداقل درجه حرارت در زمستان و در مناطق گرمسیر حداکثر درجه حرارت در تابستان، تعیین کننده میزان عایق کاری هستند‌. مقادیر عایق کاری که در طراحی و محاسبات حرارتی ساختما‌ن‌ها در کشورهای صنعتی منظور می‌شود، در مقررات و آیین نامه های ساختمانی هر کشور برای سقف‌ها، دیوارها و کف‌ها تعیین شده و در برخی از کشورها رعایت این مقادیر برای سازندگان اجباری است. عایق بندی ساختمان و عایق حرارتی دیوار فاکتور مهمی برای راحتی ساکنان ساختمان است. عایق بندی ساختمان از بیرون رفتن یا وارد شدن گرمای ناخواسته جلوگیری می کند و مصرف انرژی سیستم های گرمایشی و سرمایشی را کاهش می دهد. این که چه مقدار عایق بندی ساختمان نیاز است به طراحی ساختمان، آب و هوا منطقه، هزینه های انرژی و بودجه سازنده ساختمان و ترجیحات شخصی بستگی دارد.

بهترین مواد و مصالح عایق کاری ساختمان ها در اقلیم‌ های مختلف

به طور کلی هر چیزی که مانع عبور جرم و انرژی شود، عایق می‌گویند. عایق‌ها موادی هستند که به صورت پوشش روی سقف، کف و دیوارهای ساختمان به کار می‌روند. عایق‌های ساختمانی استفاده‌های متفاوتی دارند. بعضی از آن‌ها برای جلوگیری از رد و بدل شدن حرارت یا سرما در ساختمان به کار می‌روند. عایق‌های رطوبتی برای جلوگیری از ورود و خروج آب و رطوبت و عایق‌های صوتی برای کنترل صدا و کاهش آلودگی صوتی در ساختمان، استفاده می‌ شوند. عایق کاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داشتن آن در فصل تابستان دارد . به کمک عایق کاری می توان یک خانه را در زمستان ۵ درجه گرمتر و در تابستان ۱۰ درجه خنک تر نگه داشت . عایق کاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داشتن آن در فصل تابستان دارد . به کمک عایق کاری می توان یک خانه را در زمستان ۵ درجه گرمتر و در تابستان ۱۰ درجه خنک تر نگه داشت . جهت اطلاع از فروش محصول بامشاره 09121754110 تماس بگیرید.

عایق بندی ساختمان ها عایق بندی ساختمان ها, اجرای عایق کاری انواع سازه

منظور از اجزای بیرونی ساختمان، دیوارها و سقف‌هایی است که از یک طرف با محیط داخل ساختمان و از طرف دیگر با هوای آزاد در تماسند. بقیه دیوارها یا سقف‌های داخل ساختمان شامل این مقررات نمی‌شوند. تعیین حد مجاز مقاومت حرارتی اجزای بیرونی، به این صورت است که ساختمان‌ها را به چهار گروه تقسیم می‌کنند. این دسته‌بندی بر اساس موقعیت جغرافیایی، نوع کاربری، اندازه شهری که ساختمان در آن قرار دارد و زیربنای ساختمان انجام می‌گیرد. سپس میزان عایق مورد نیاز در هریک از این گروه‌های چهارگانه تعیین می‌شود. رعایت این حداقل‌ها در ساختمان‌هایی که در مناطق شهری ساخته می‌شوند الزامیست و گواهی پایان کار ساختمان توسط شهرداری، تنها در صورت رعایت این موارد، صادر می‌شود. بنابراین در ساختن آپارتمان یا خانه حتما به این موارد توجه کنید.