روش اجرای عایق بندی درز انبساط سازه های بتنی : برای جلوگیری از خرابی های ناشی از انبساط و انقباض ساختمان بر اثر تغییر درجه حرارت محیط خارج یا جلوگیری از انتقال بار ساختمان قدیمی مجاور به ساختمانی که جدید احداث می شود.  همچنین در مواردی که ساختمان بزرگ است و از چند بلوک متصل به هم تشکیل می شود، باید به کار بردن درز انبساط در محل مناسب پیش بینی شود .  حداقل فاصله ای از ساختمان با اجزای ساختمانی که باید در آن درز انبساط پیش بینی شود، بهنوع ساختمان، تعداد طبقات، مصالح مصرفی و آب و هوای محل احداث بستگی دارد ؛ بنابراین باید با مطالعه کافی محل اندازه آن را مهندس طراح تعیین کند. در کلیه ساختمان های فلزی که طول آنها بیشتر از 50 متر باشد، باید در طول ساختمان درز انبساط پیش بینی کرد.

روش اجرای عایق بندی درز انبساط سازه های بتنی

این طول مربوط به ساختمان های فلزی و بدون پوشش محافظ است که نباید از 50 متر و یا در ساختمانهایی با پوشش محافظ و در حالات خاص نباید از یکصد متر تجاوز کند. برای پوشاندن و پر کردن فواصل درز انبساط از مواردی استفاده می کنند که قابلیت ارتجاعی داشته باشد . باید دقت شود که فاصله درز انبساط به هیچ وجه با مصالح بنایی یا ملات پر نگردد. اگر در هنگام استقرار اسکلت فلزی، ستونهایی که در مجاورت یک درز انبساط قرار دارند، به طور موقت به وسیله قطعات فلزی متصل شده اند، پس از استقرار، باید این اتصالات بریده شوند تا ساختمان در محل درز انبساط به کلی از قسمت مجاور خود جدا باشد. در ابتدا باید زیرسازی‌های لازم انجام شده و قسمتی از پل که قرار است درز انبساط پل در آنجا قرار بگیرد تخلیه شود. سطح مورد نظر باید کاملا تمیز بوده و هیچ گونه آلودگی در آن وجود نداشته باشد. فضای کنده شده که محصول تخصیص می‌یابد به هیچ وجه نباید با مصالح بنایی پر شود. سطح پل نیز باید با مصالح مستحکم پر شده و پس از انجام کارها و زیرسازی‌های لازم درز انبساط در قسمت مربوطه کار شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

آب بندی درزهای بتن آب بندی درزهای بتن, انواع عایق سازه بتنی

این درزها با فاصله‌ای که بین سازه‌ها ایجاد می‌کند؛ باعث می‌شود که ایمنی ساختمان در برابر لرزش و ارتعاشات افزایش پیدا کند، در واقع مثل ضربه گیر عمل می‌کند. در مواردی هم به خاطر فاصله‌ای که بین اجزای ساختمان به وجود می‌آورد؛ در مواردی که در قسمتی از ساختمان آتش سوزی رخ می‌دهد، از این که آتش به قسمت‌های دیگر هم سرایت کند، جلوگیری می‌شود. کاربرد درز های انبساط ساختمان های مسکونی و اداری فراتر از صرفا کنترل حرکات ناشی از انبساط های حرارتی است. این درزهای انبساط هم چنین به کنترل ارتعاشات و لرزش های کوچک و بزرگ، انتقال بار زنده میان اجزای مختلف ساختمانی و محافظت از اجزای مختلف ساختمان در بابر رطوبت کمک می کند. حتی در مواردی مهندسان از مصالح ضد اشتعال در ساخت درزها استفاده می‌کنند تا ایمنی در برابر آتش سوزی را به بالا ترین حد خود برسانند. همینطور بعضی از مصالح به کار رفته در ساخت درزها، ضد رطوبت هستند و رطوبت هوا را به خود جذب می‌کنند و مانع از این می‌شوند که رطوبت باعث خرابی ساختمان شود.