کاربرد قیر های امولسیونی در پشت بام : قیر امولسیون: آب و قیر با یکدیگر مخلوط نمی­شوند اما تکنولوژی ساخت امولسیون این فرآیند را امکان­پذیر ساخته است که درصد قابل توجهی از قیر در فاز پیوسته آب پراکنده شود. ترکیبی به نام امولسیفایر، ذرات قیر را به صورت باردار (بار الکتریکی) در فاز پیوسته آب معلق و پایدار نگه می­دارد. در این مخلوط، قیر در آب حل نشده بلکه بصورت گلبولهایی بسیار ریز در آب شناور می­شود.. امولسیونهای قیری عمدتاً از نوع امولسیونهای روغن در آب هستند که قیر در فاز آب پراکنده می­باشد. بعد از مصرف امولسیون قیری بر روی سطح مورد نظر ،آب موجود در مخلوط تبخیر شده و قیر بصورت یکپارچه به سطح می‌چسبد و تشکیل یک لایه آب‌بند با خاصیت ارتجاعی عالی می‌دهد.

عایق قیر امولسیون

کاربرد قیر های امولسیونی در پشت بام

مشخصات: رنگ خیس: بنفش و آبی، رنگ خشک:  مشکی ، ظاهر قیر: غلیظ و خمیری، میزان قیر جامد: 50% ، مقاومت حرارتی در 90 درجه، سلسیوس: بدون شره و تاول ، مقاومت شیمیایی: مقاوم در برابر آب و اسیدها و بازها ، اشتعال پذیری: عیر قابل اشتعال

موارد کاربرد: دیواره های شاتکریت گودها،پشت بام‌ها، سرویس های بهداشتی ، پارکینگ ، دیوارهای برشی

مزایا: 1: عدم نیاز به فرآیند گرمادهی هنگام استفاده  2: عدم نیاز به حلالهای نفتی  3: عدم آتشگیری هنگام نگهداری و حمل و اجرا  4: عدم آلودگی محیط زیست 5: سرعت بالای اجرای 6: ضربه پذیر و دارای مقاومت مکانیکی بالا 7: دارای طول عمر بالا 8: چسبندگی بسیار بالا روی سطوح شاتکریت دیواره ای گود و بتن

عایق قیری

کاربرد قیر های امولسیونی در پشت بام

شرکت گوهر ابنیه پایتخت آماده خدمت رسانی به شما هموطنان گرامی میباشد،شماره تماس کارشناس فنی شرکت:09121754110
قیر امولسیون چیست؟ قیر امولسیون یا قیرابه از مخلوط شدن قیر ، آب و مواد امولسیون ساز در پالایشگاه بدست می آید . همان طور که از خصوصیات شیمیایی قیر و آب برمی اید ، این دو ماده در شرایط عادی با هم مخلوط نشده و به دلیل چگالی متفاوت جدا از هم قرار می گیرند.

مواد امولسیون ساز باعث ایجاد محلولی از این دو به صورت پراکنده در هم می شوند .30  تا 50 درصد حجم این فراورده را آب تشکیل می دهد.

ماده امولسیون ساز معمولا از یک نمک قلیایی اسیدهای آلی یا نمک آمونیم است که باعث باردار شدن ذرات قیر می‌شود. به این ترتیب ذرات قیر در اثر بار القایی یکدیگر را دفع می‌کنند و به‌صورت کره‌هایی با قطر یک‌صدم تا یک‌هزارم میلی‌متر در آب شناور می‌شوند. از خصوصیات مثبت این نوع از قیر کاهش آلایندگی آن نسبت به سایر نمونه ها می باشد و همچنین به دلیل غیر قابل اشتعال بودن حلال آن (آب) ، خطر اشتعال در حین حمل و نقل قیر کاهش می یابد.